onsdag, november 05, 2008

Svenska bloggare kollar på amerikansk TV och bevakar varandra

De svenska valvakorna ackompanjeras av ett batteri svenska bloggare som kommenterar utvecklingen i realtid genom att kolla på amerikanska TV-kanaler och kolla av de viktigaste hemsidorna - liksom för övrigt ödmjuke undertecknad.

Bisonblog följer utvecklingen i den svenska bloggosfären och noterar bland annat den svenska valvakan i Second Life.

Jag vet inte riktigt var den här metacirkusen tar oss. Varför läsa varandras bloggar när vi egentligen bara är intresserade av valresultatet? På valvakan på Falkenbergsgatan har många redan troppat av. De mest uthålliga sitter kvar och griper efter varje litet halmstrå av information. Tre elektorsröster till Obama från Vermont! Åtta röster till McCain från Kentucky! Propagandaminister Schlingmann och Åsa Linderborg myser tillsammans i Kanal 5-soffan. Mona Sahlin tittar förbi S-studenter i Stockholm.

Men än är natten ung. Och Obama kommer att vinna.

3 kommentarer:

Catti Ullström sa...

För att det är kul? För att det är ett sätt att hålla sig vaken? Och så vidare.

Jonas Ek sa...

Klart att jag hellre ser amerikansk tv när svensk tv pratar sönder allt som sänds. Om de höll sig till att kommentera mellan inslagen vore det bättre än att de väljer att kommentera medan John McCain (Rep) erkänner sig besegrad.

Nils sa...

Catti: Du har rätt.
Jonas: Klart du gör. Tyckte ändå att Fredrik och FIlip gjorde bra ifrån sig, komplett med skumpa när McCain hade hållit sitt concession speech.