onsdag, augusti 24, 2005

Motallians.se

Jo, just det. Från och med idag bloggar jag också på motallians.se, en site som ägnar sig helt åt att racka ner på de borgerliga partierna. Här skriver jag mitt första inlägg, som handlar om Lars Leijonborgs nya karriär som obehörig lärare.

2 kommentarer:

Gabriel sa...

Oavsett sakfrågorna: Är inte ett sådant koncept retoriskt (och kanske idépolitiskt) självmord? Genom denna motallians accepterar man i praktiken redan att gå i opposition mot en borgerlig övermakt, trots att valet ännu är långt ifrån avgjort. Genom att genomgående reaktivt bemöta de borgerligas nya förslag, förstärker man bilden av det endast är där det händer saker för närvarande.

Låt de medelålders politikerna begrava sina döda och tänk nytt och stort.

Nils sa...

Jo, så klart. Motallians har fått enorm uppmärksamhet under den gångna veckan, förmodligen främst för att vänsterkartellen inte är tillräckligt offensiv på de andra fronterna. Motallians var inte tänkt att vara något annat än en ensidig site inriktad på att racka ner på allt dumt som borgarna har för sig.

Det är således inte på motallians som de konstruktiva idéerna kommer att finnas, utan (förhoppningsvis) på motalliansbloggarnas egna sidor. Samt på partihemsidorna. Kanske.